linked in knop toevoegen. website laten maken

Hoe de officiële LinkedIn Share-knop in WordPress toevoegen
LinkedIn-knop voor delen in WordPress kunt toevoegen
Wilt u de officiële LinkedIn-knop Delen toevoegen in WordPress? Er zijn veel plug-ins voor sociale media waarmee u deelknoppen kunt toevoegen, maar de meeste gebruiken geen officiële knoppen. In dit artikel laten we u zien hoe u de officiële LinkedIn-knop deelt in WordPress.
Knop LinkedIn delen in WordPress
Officiële LinkedIn Share-knop toevoegen in WordPress

Voor deze zelfstudie moet je je WordPress-themabestanden bewerken. Als je dit nog niet eerder hebt gedaan, lees dan onze handleiding over het kopiëren en plakken van code in WordPress.
Eerst moet je de LinkedIn Share Plugin-pagina bezoeken. U wordt gevraagd om de taal van uw website en de knopstijl die u wilt gebruiken te selecteren.
U kunt het veld URL leeg laten omdat de knop Delen automatisch de pagina-URL kan ophalen.
Vervolgens moet je op de knop ‘Get Code’ klikken om de knopcode van je LinkedIn-share te kopiëren.
Kopieer de knoopcode van het LinkedIn-aandeel
Nu we de share-code hebben, voegen we de officiële knoppen toe aan uw WordPress-site.
Knop LinkedIn Delen weergeven in WordPress Berichten en pagina’s

Als je de LinkedIn-deelknop voor de inhoud van je bericht wilt weergeven, kun je de volgende code gebruiken. U moet deze code kopiëren en in het functie.php-bestand van uw thema of in een sitespecifieke plug-in plakken.


U kunt ook de code van de LinkedIn-shareknop die u eerder hebt gekopieerd toevoegen aan een aangepaste HTML-widget van WordPress. Ga eenvoudig naar de pagina Uiterlijk »Widgets en voeg de widget ‘Aangepaste HTML’ toe aan een zijbalk.
Voeg vervolgens uw LinkedIn Share-knopcode toe aan de aangepaste HTML-widget en klik op de knop Opslaan om uw wijzigingen op te slaan.
Linkedinknop in een zijbalkwidget
U kunt nu uw website bezoeken om deze in actie te zien.
Delen knop op LinkedIn in zijbalk
We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om eenvoudig de officiële LinkedIn-knop Delen toe te voegen in WordPress. Wellicht wilt u ook onze lijst met de beste LinkedIn-plug-ins voor WordPress zien.

Bekijk ook onze homepage website laten maken !