Twitter gebruiken om jouw site te boosten

Tweet Gearchiveerde WordPress berichten en boost verkeer naar uw site

We hebben een heleboel berichten op de WPMU DEV gepubliceerd, meer dan 4000 in feite. Met een dagelijks postschema komen we constant met nieuwe artikelen om over te schrijven om u te helpen, beste lezers, om optimaal van WordPress te profiteren.

Het enige probleem is dat het enigszins ontmoedigend kan worden als ik uren heb besteed aan het zorgvuldig maken van een bericht, het is gepubliceerd en dat het snel verloren is gegaan tussen de stortvloed aan WordPress-blogs die elke dag op internet worden gepompt en die nooit meer worden becommentarieerd.

Dus hoe kom je om zijn heen? Hoe kun je berichten van je archiefkerkhof terugbrengen zodat ze weer kunnen genieten van hun 15 minuten roem?

In Weekend WordPress Project van dit moment kijken we naar het plannen en tweeten van gearchiveerde berichten – en hoe het het verkeer naar uw site dramatisch kan verhogen via sociale mediaplatforms zoals Twitter.

Evergreen Post Tweeter
Herleef je oude berichten met de Evergreen Post Tweeter.
Tweeting Gearchiveerde WordPress-berichten

Een paar maanden geleden besloot ik om te experimenteren met ons tweeverschijningsschema op de WPMU DEV Twitter-account. Eerder tweeten we eens per dag en het was meestal een automatische tweet wanneer een bericht werd gepubliceerd. Ons ondersteuningsteam reageerde ook op mensen die ons tweeten, maar we plaatsten niet veel van onze artikelen op de blog.

Kortom, we verwaarloosden ons Twitter-account.

Dus ik heb de ante verhoogd. Ik begon een aantal van onze oudere berichten van het afgelopen jaar te tweeten met tussenpozen van drie uur. Ik heb ook onze meest recente berichten vaker tweeten en links van The WhiP toegevoegd.

Het maakte een enorm verschil. Het verkeer naar onze site van Twitter sprong met 30 procent. Bovendien kregen onze berichten een tweede kans op exposure en kwamen er meer reacties op onze blog.

Het enige probleem was dat het handmatig plannen van tweets tijdrovend was en, laten we eerlijk zijn, saai. Het was tijd om een ​​oplossing te vinden.

De Evergreen Post Tweeter

Na wat zoeken en testen, kwam ik de Evergreen Post Tweeter-plugin tegen.

Met de plug-in, gemaakt door de voormalige WPMU DEV-schrijver Tom Ewer, kun je links naar oude berichten op je site plannen en automatisch tweeten.

Het concept achter de plug-in is eenvoudig: tweets onze oude posts regelmatig van uw site met ‘groenblijvende’ inhoud, d.w.z. berichten die vandaag relevant zijn zoals ze waren toen ze voor het eerst werden gepubliceerd.

In het geval van Tom heeft de plug-in geholpen om Twitter-verwijzingen naar zijn site met ongeveer 250 procent te vergroten.

Meer Twitterverkeer
Tweet ‘evergreen’-inhoud van uw site en vergroot het verkeer naar uw site via sociale media.
De plug-in is eenvoudig te installeren. Activeer het gewoon en ga naar je instellingen (Instellingen> Evergreen Post Tweeter). U moet zich dan aanmelden bij Twitter zodat de plug-in toegang heeft tot uw account.

De instellingen zijn redelijk eenvoudig. U kunt de minimum- en maximumleeftijd van berichten kiezen die u wilt tweeten, alle categorieën / tags die u wilt specificeren en of u URL’s wilt verkorten.

Evergreen Post Tweeter
Evergreen Post Tweeter-instellingen.
Nadat u de instellingen hebt opgeslagen, tweeert de plug-in uw berichten willekeurig. Dus als u uw oude berichten van het afgelopen jaar wilt tweeten, maar niet van de afgelopen week, en alleen op weekdagen om 8 uur, kunt u precies dat doen.

Zoals de screenshot van de analyse hierboven laat zien, kan tweeten van oudere berichten een gunstige invloed hebben op uw verkeer.

De plug-in bevat verschillende instellingen waarmee u:

Plan over dag en tijd
Tweet berichten en / of pagina
Filter berichten die moeten worden getweet op categorie en / of tag
Kies uit een selectie van URL-verkortingen
Voeg extra tekst toe aan tweets
Wat ik leuk vind aan deze plug-in, is de mogelijkheid om tweets te plannen om op bepaalde tijden op bepaalde dagen uit te gaan. Er zijn vergelijkbare plug-ins waarmee u alleen met tussenpozen kunt tweeten, dus u kunt geen tijden kiezen.

Je kan ook gewoon een website laten maken. Bekijk onze homepage